Etusivulle

Sompsa Oy

Sompsa Oy on vuonna 1991 perustettu viestintäalan perheyritys,jonka päätuotteet ovat liittyneet liikenteeseen ja ajo-opetukseen. Aikojen kuluessa suuri joukko suomalaisia on saanut Ajokortin käyttämällä Ajokorttikoulu ja Mopokorttikoulu tietokoneohjelmia. Myöhemmässä vaiheessa sama oppisisältö ja harjoittelumateriaali on ollut tarjolla ajokorttikoulu.fi -sivustolla.

Alkuaikoina Sompsa Oy tarjosi paikallislehdille tilastoihin perustuvia artikkeleita. Ensimmäisenä varsinaisena tuotteena ajo-opetukseen oli 1994 julkaistu 40 minuutin mittainen Ajokorttikoe -video, jolla harjoiteltiin silloiseen ajokortin kuvakokeeseen. Virallinen koe suoritettiin tuolloin diaprojektorin heijastamilla kuvilla ja vastattiin paperilomakkeelle. Ajokorttikoe -videossa näytettiin pysäytettyjä liikennekuvia ja vastattiin paperilomakkeelle samalla tavalla kuin virallisessa kokeessa.

Myöhemmässä vaiheessa Sompsa Oy:ssä kehitettiin Oplu -opetuspoljin, jonka kiinnittämiseen autoon ei tarvinnut porata reikiä opettajan jalkatilaan. Sompsa Oy on myös julkaissut Auto Saksasta -kirjan, jossa oli käytännöllisiä ohjeita autonhakumatkalle Saksaan. Kirja on loppuunmyyty vuosia sitten.

Sompsa Oy 2020

Nyt perustaja on jäänyt eläkkeelle ja Oplu -opetuspoljin on uudella yrittäjällä tuotannossa ja myynnissä.

Nykyään ohjelmistoja ja sivustoja tehdään harrastelumielessä, mutta jos jollakin on tarvetta uudenlaisiin ohjelmistosovellutuksiin netissä tai tietokoneella, asiasta voidaan ainakin käydä vakava neuvottelu. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai puhelimella.

Testirenki.fi -sivustolla voi laskea koronan leviämistä kotikunnassaan tai verrata omaa pituuttaan kaikkiin suomalaisiin.

Jos matka Nepaliin kiinnostaa, kannattaa tutustua heartofnepal.com sivustoon ja ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Sompsa OyEtusivulle