Kokeile teoriakoetta


Opetuslupa 2016 -kirja      Mitä ajokortti maksaa? opetuslupa- ja autokouluopetuksen hintavertailu
Opetuslupa uudistui 2013 ja opettuslupaopettajankin on nyt mentävä autokouluun. Kannattaako opetusluvalla opettaminen enää ollenkaan. Katso hintavertailu opetuslupa- ja autokouluopetuksen välillä


Katso mikä aiheuttaa hylkäämisen ajokokeessa  Tilaa Auto Saksasta 2011 -opas

Auto Saksasta 2014 -opas

Uusi ajanmukainen painos on ilmestynyt 22.11.2013. Ennakkotilaukset on postitettu. Välttämätön opas käytetyn auton hankintaan Saksasta. Lisää...
Tilaa opas tästä
Ohjeita autonhakumatkalle
Auto Saksasta linkit

Ajokorttikoulu ja Mopokorttikoulu ovat erinomaisia tietokoneohjelmia liikennesääntöjen opiskeluun sekä auto- ja mopokortin hankintaan. Ohjelmat sisältävät yhteensä 800 kuvakoeharjoitusta, satoja ilmaisia sanallisia tehtäviä, animaatioita sekä oppikursseja liikenneäännöistä. Ajo- ja mopokorttikoulu ohjelmat on käytettävissä www.ajokorttikoulu.fi -sivustolla. Ne voi ladata myös omalle tietokoneelle.
 

Ajo- ja mopokorttikoulu -ohjelmien maksujärjestemässä on vika

Tämä EI koske www.ajokorttikoulu.fi -sivustoa vaan ladattavia Ajo- ja Mopokorttikoulu -ohjelmia.

Ajo- ja Mopokorttikoulu -ohjelmien kuvakoe osuus on maksettu soittamalla maksulliseen puhelimeen. Puhelinyhtiön kymmenen vuotta sitten rakentama maksujärjestelmä on rikkoontunut, eikä sitä voi korjata. Jos haluat käyttää Ajo- tai Mopokorttikoulu -ohjelmien maksullista osiota,
niin siirry tästä maksusivustolle.

Suositeltavinta on käyttää www.ajokorttikoulu.fi -sivustoa. Siellä maksu tapahtuu pankkitunnuksilla. Sivustolle saa käyttäjätunnukset tämän sivun yläreunassa olevan lomakkeen täyttämällä.

 Autokortti, ajokortti

Ajokorttikoulu on tietokoneohjelma liikennesääntöjen opiskeluuna ja autokortin hankintaan. Ohjelmalla voi opiskella liikennesääntöjä sekä valmistautua teoriakokeen kuvakoeosuuteen ja sanallisiin tehtäviin. Ohjelman voi kopioida omalle tietokoneelle tältä sivustolta.


Mopokortti

Mopokorttikoulu -ohjelmalla opiskelet mopoilun liikennesääntöjä ja valmistaudut mopokortin hankintaan. Ohjelman voi ladata omalle tietokoneella www.sompsa.fi -sivustolta.


www.ajokorttikoulu.fi -sivusto

www.ajokorttikoulu.fi -sivustolla ovat ajokorttikoulu- ja mopokorttikoulu -ohjelmat Internet -versiona. Ohjelmia käytetään Internet -selaimella. Niitä ei siis tarvitse ladata eikä asentaa omalle tietokoneelle.


Auto Saksasta -opas

Välttämätön opaskirja jokaiselle, joka aikoo hankkia Saksasta käytetyn auton.